Info

Adverteren op Ground FM

Commercials op Ground FM zijn doeltreffend en bereiken een groot publiek. De productie ervan doen we  snel voor u en uw product is in no time ‘on air’. Webradio is overal en vooral makkelijk toegankelijk. Uit onderzoek blijkt dat wekelijks ruim 75% van alle Nederlanders via internet radio luistert. Het medium biedt ideale mogelijkheden voor een snelle opbouw van naamsbekendheid en promotie van product of evenement.

Voordelen van adverteren op Ground FM
– Snel en in veel prijsklassen te realiseren

– Ground FM is niet gebonden aan een lokaal uitzendgebied

– Webradio is wereldwijd te beluisteren via een pc, tablet of smartphone met een internetverbinding

Hoe te adverteren bij Ground FM

Bij Ground FM heeft u de mogelijkheid om heel gericht te adverteren. Uw bereik is groot, want webradio is wereldwijd te beluisteren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld lokale ether radio stations. Webradio heeft de toekomst! Tegen relatief lage kosten brengt u uw boodschap razendsnel bij de Ground FM luisteraars.

Over Ground FM

Ground FM is een ambitieus web radiostation. De studio’s bevinden zich in Gorinchem maar we richten eerder global dan local. De luisteraars zijn Nederlands sprekende radio en muziek liefhebbers in zowel binnen als buitenland. Onze programma’s zijn afgestemd op de doelgroep maar we beperken ons niet specifiek op één format, één stroming of hype. De muziek samenstelling is gevarieerd, met zorg uitgekozen en daardoor hebben we een uniek geluid. Jong talent is belangrijk, zowel in presentatie als vormgeving zijn we een leerschool en podium voor aanstormend talent. Ook muzikanten, bands en singer-songwriters vind je regelmatig bij ons in de studio en op de zender. De geluidskwaliteit op onze streams is dermate dat we onze ‘collega’s’ op het net met vlag en wimpel verslaan. Ground FM zendt 7 dagen, 24 uur per dag, in een zoals gezegd, kraakheldere geluidskwaliteit uit. Ground FM werkt op dit moment met een professionele crew die vrijwillig hun diensten aanbieden. Om Ground FM in de lucht te houden zijn er adverteerders en sponsors nodig. Alle inkomsten zijn tot nu toe ter investering van apparatuur ingezet en besteed aan auteurs- en muziekrechten ed.

Wat zijn de mogelijkheden voor u als adverteerder/sponsor?

– Een commercial op elk gewenst uur in de reclameblokken

– Een banner onderaan/bovenaan onze homepage

– Een advertentie op de homepage

– Een vermelding in de sponsor-lijst, onderaan deze pagina

Voor de tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen. Als u een ander soort sponsoring kan bieden of advertising, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Voor informatie neemt u contact op met Wout van Gelder of Kamal Basu.

 

Overige informatie

Ground FM

KVK: 11043673
Sena: 2009.935.01
Buma Stemra Licensenr. RTV: 10504104

 

Sponsors

Knooppunt Gorinchem

Qizip Computers

Protunes

Gymnasium Camphusianum Gorinchem

Gymnasium Camphusianum Gorinchem

Onderneem Op Internet